Kontakt
Pilana Drvopromet Zorić
Novosti
Usluge
Proizvodi
Vrtni program
 

..:: Novi proizvodi ::..

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam nove proizvode iz proizvodnog programa pilane Drvopromet Zorić.

Tražite li idealan poklon za Vaše poslovne partnere, prijatelje ili rodbinu, svakako pogledajte naše kutije za vino!

Tu su i nove podne obloge, idealno rješenje za pod ispod tuševa ili pak zanimljive vrtne staze.

Vlasnike trgovina i ugostiteljskih objekata zanimat će nove reklamne ploče.

 

..:: Vaš vrt iz snova ::..

Vaš vrt može biti baš onakav kakav biste vi to željeli!

Naša vizija idealnog vrta traži kvalitetu bez kompromisa, udobnost i orijentaciju na prirodne materijale.

Želimo izuzetan vizalni doživljaj uz poštivanje tradicije. Dijelite li našu viziju, pogledajte što smo Vam pripremili za uređenje vrta.

 

..:: Novosti ::..

Pilana "Drvopromet Zorić" redovito proširuje svoj proizvodni program.

Želite li primati novosti o našim proizvodima i uslugama, prijavite se za naš besplatni newsletter.

Vaš e-mail:


Pročitajte više o newsletteru.

 

English
Dabar
Proizvodi

Drvena građa

Piljena drvena građa u ponudi pilane Drvopromet Zorić prvenstveno je jelova građa koju Vam možemo ponuditi u nekoliko standardnih dimenzija - duljine 1m; 1,5m; 2m; 2,5m; 3m; 4m; 5m; 6m; 7m ili 8m. Naravno prema Vašim potrebama moguće je piljenje građe točno na željene dimenzije.

Drvena građa proizvodi se od presjeka 8x8 cm pa do maksimalnog presjeka koji ovisi o trenutnoj debljini trupaca na skladištu, npr. 50x50 cm.

Tražite li materijal za drvene krovne konstrukcije ili Vam je potrebna bilo kakva druga drvena građa, naši proizvodi pravi su izbor za Vas!

Cijena: (cijene su za 1 metar kubični)

Piljena drvena građa po narudžbi 1.350,00 kn + PDV (1.647,00 s uključenim PDV-om) za plaćanje gotovinom, te 1.500,00 kn + PDV (1.830,00 s uključenim PDV-om) za plaćanje karticama.

 

Daske, fosne, letve i štafle

Ponudi Vam možemo daske, fosne, letve i štafle u svim standardnim dimenzijama. U mogućnosti smo ove proizvode, prema potrebi, ponuditi i u bilo kojim dimenzijama prema narudžbi.

Daske i fosne stolarske kvalitete proizvodimo po narudžbi.

Cijene: (cijene su za 1 metar kubični)

letve i štafle 3/5 ; 4/5 ; 5/5 ; 5/8 cm - 1,503,00kn + PDV (1.833,66 kn s uključenim PDV-om) za plaćanje gotovinom, te 1.670,00 kn + PDV (2.037,40 s uključenim PDV-om) za plaćanje karticama.

daske 24mm 3;4;5m II-III kl. - 1.125,00,00kn + PDV (1.372,50 kn s uključenim PDV-om) za plaćanje gotovinom, te 1.250,00 kn + PDV (1.525,00 s uključenim PDV-om) za plaćanje karticama.

fosne 48mm 3;4;5m II-III kl. - 1.251,00kn + PDV (1.526,22 kn s uključenim PDV-om) za plaćanje gotovinom, te 1.390,00 kn + PDV (1.695,80 s uključenim PDV-om) za plaćanje karticama.

 

Stupovi za vinograd

Novost u našoj ponudi su impregnirani stupovi za vinograd. Ovi stupovi mogu se koristiti i za druge namjene, primjerice za ograde. Impregnirano drvo izuzetne je kakvoće i trajnosti, što je od velike važnosti za primjenu na otvorenim prostorima gdje će drvo biti stalno izloženo meteorološkim utjecajima.

Stupovi za vinograd ili ogradu izrađeni su od drveta crnogorice; jele, smreke, bora. Napravljeni su od vrhova stabala ili od mladih stabala kojima se strojno skine kora te ih se po potrebi zašilji.

Prirodno bogatstvo smolom osigurava stupovima dug vijek trajanja. Kako bismo dodatno povećali trajnost ovih stupova, možemo ih impregnirati potapanjem u fungicidno i insekticidno sredstvo na bazi vode (sredstvo je smeđe boje), te impregnirati smolom dio stupa koji ide u zemlju.

Sredstva kojima provodimo impregnaciju i zaštitu proizvodi njemačka tvrtka Remmers.

Promjeri stupova su 8-14 cm. Stupovi nisu tokareni, pa tako nisu jednakih promjera.

Duljine stupova su: 1 ; 1,5 ; 2 ; 2,5 ; 3 m

Cijena:

Stupovi za vinograd zašiljeni, neimpregnirani, po metru duljine: 12,01 kn + PDV (14,65 kn s uključenim PDV-om) za plaćanje gotovinom, te 13,35 kn + PDV (16,29 s uključenim PDV-om) za plaćanje karticama.

Impregnacija cijelog stupa fungicidnim i insekticidnim sredstvom, po metru duljine: 6,03 kn + PDV (7,36 kn s uključenim PDV-om) za plaćanje gotovinom, te 6,70kn + PDV (8,17 s uključenim PDV-om) za plaćanje karticama.

Impregnacija stupa smolom, samo dio koji ide u zemlju, po komadu: 6,03 kn + PDV (7,36 kn s uključenim PDV-om) za plaćanje gotovinom, te 6,70kn + PDV (8,17 s uključenim PDV-om) za plaćanje karticama.

Stupovi za vinogradStupovi za vinogradStup za vinograd
Pogledajte fotografije uvećano!

 

Brodski pod

Brodski pod iz našeg proizvodnog programa namijenjen je prvenstveno postavljanju s donje strane krovišta, kao ukrasni element na nadstrešnicama terasa ili sjenicama, no sve se češće koristi i za uređenje interijera.

Zbog svojih prirodnih svojstava, ali i debljine, ovaj brodski pod vrlo je dobar toplinski i zvučni izolator. Osim što će poboljšati toplinsku i zvučnu izolaciju prostorije, brodski pod će stvoriti osjećaj ugode i topline u prostoru, upravo onaj osjećaj kakav svi želimo u vlastitom domu.

Pilana Drvopromet-Zorić posvećuje osobitu pozornost izradi brodskog poda. Svaki komad drveta koji se koristi u izradi pažljivo se bira, kako bi se zadovoljila dva temeljna zahtjeva - kvaliteta i vizualna atraktivnost. Sušenjem se osigurava mogućnost primjene kako na otvorenim, tako i u zatvorenim prostorima, te će ovaj brodski pod biti pravi izbor, bilo da ga koristite kao ukrasni element na krovištu, sjenici ili nadstrešnici ili pak prilikom uređenja Vašeg doma.

Cijena: (cijene su za 1 metar kvadratni)

Brodski pod debljine 20mm ( jela, smreka, 10cm širine ) 60,30 kn + PDV (73,57 kn s uključenim PDV-om) za plaćanje gotovinom, te 67,00 kn + PDV (81,74 s uključenim PDV-om) za plaćanje karticama.

Brodski pod debljine 45mm ( jela, smreka, 12cm širine ) 157,50 kn + PDV (192,15 kn s uključenim PDV-om) za plaćanje gotovinom, te 175,00 kn + PDV (213,50 s uključenim PDV-om) za plaćanje karticama.

Brodski pod debljine 70mm - cijena na upit.

 

Poluoblice

Kada smo počeli proizvoditi poluoblice, kao prvenstvenu namjenu smo zamislili oblaganje fasada.

Kućica od poluoblica

KUĆICA OD POLUOBLICA
pogledajte uvećano!

Kasnije, ovaj proizvod se pokazao kao izuzetna kreativna inspiracija. Obloge od poluoblica pronašle su različite primjene kako u domu, tako i izvan njega, te također u gospodarskim i industrijskim objektima. Niti tu nije kraj mogućnostima primjene poluoblica iz našeg proizvodnog programa. Jedna od mogućih primjena je izrada drvenih kuća (dječjih kuća za igru, spremišta za alat,...).

Fotografiju jednog of proizvoda nastalih od poluoblica možete vidjeti s desne strane. Ova dječja kućica postala je sastavni dio našeg vrtnog programa, te jedan od omiljenih proizvoda u programu dječjih igrališta.

Cijena: (cijene su za 1 metar kvadratni)

Poluoblice debljine 45mm ( jela, smreka, 12cm širine ) 157,50 kn + PDV (192,15 kn s uključenim PDV-om) za plaćanje gotovinom, te 175,00 kn + PDV (213,50 s uključenim PDV-om) za plaćanje karticama.

 

VRTNI PROGRAM | PROIZVODI | USLUGE | NOVOSTI | O NAMA | KONTAKT

link na nas | pravila korištenja | pravila privatnosti

Izrada stranica Bela

Valid XHTML 1.1

Copyright © 2003.-2009. Pilana Drvopromet Zorić. Sva prava pridržana.