Kontakt
Pilana Drvopromet Zorić
Novosti
Usluge
Proizvodi
Vrtni program
 

..:: Vaš vrt iz snova ::..

Vaš vrt može biti baš onakav kakav biste vi to željeli!

Naša vizija idealnog vrta traži kvalitetu bez kompromisa, udobnost i orijentaciju na prirodne materijale.

Želimo izuzetan vizalni doživljaj uz poštivanje tradicije. Dijelite li našu viziju, pogledajte što smo Vam pripremili za uređenje vrta.

 

..:: Novosti ::..

Vaš e-mail:

Želim se:
prijaviti za newsletter
odjaviti

 

Dabar
Newsletter

Što je newsletter?

Newsletter je elektroničko izdanje slično novinama.

Izlazi periodički - pilana Drvopromet-Zorić izdaje svoj newsletter jednom u dva mjeseca, ukoliko nema nekih posebnih događaja za koje smatramo da bismo korisnike ove naše usluge morali hitno obavijestiti.

Newsletter se distribuira e-mailom potpuno besplatno.

Pilana Drvopromet-Zorić svojim newsletterom pretplatnike obavještava o novostima i promjenama u svom proizvodnom programu, s posebnim naglaskom na proizvode iz vrtnog programa.

Također nastojimo redovito donositi zanimljive članke, prijedloge i ideje o uređenju doma i vrta, članke o graditeljstvu s naglaskom na drvo kao građevinski materijal, a isto tako i novosti iz same tehnologije obrade drveta.

 

Kako se prijaviti ili odjaviti?

Da biste postali pretplatnik našeg newslettera, potrebno je samo unijeti Vašu e-mail adresu u formular na ovoj stranici. Nikakvi drugi osobni podaci nisu potrebni.

Kako bismo bili sigurni da zaista želite primati naš newsletter, te da nije netko drugi upisao Vašu adresu, nakon što zaprimimo Vašu prijavu poslati ćemo Vam na naznačenu adresu e-mail potvrde. Tek kada nam stigne Vaš potvrdan odgovor postajete pretplatnik našeg newslettera.

Ukoliko ne želite više primati newsletter pilane Drvopromet-Zorić, dovoljno je poslati e-mail na adresu s naslovom "Odjava" ili se odjaviti pomoću formulara na ovoj stranici. Čim primimo Vaš zahtjev za odjavom odmah prestajete biti pretplatnik i newsletter više neće stizati na Vašu adresu.

Vaš e-mail je potpuno siguran - pilana Drvopromet-Zorić taj podatak smatra strogom tajnom i ne dijeli, prodaje, razmijenjuje ili ustupa e-mail adrese svojih pretplatnika trećoj osobi, bilo pravnoj bilo fizičkoj. Detalje možete pronaći na stranici o našim pravilima privatnosti.

 

VRTNI PROGRAM | PROIZVODI | USLUGE | NOVOSTI | O NAMA | KONTAKT

link na nas | pravila korištenja | pravila privatnosti

Izrada stranica Bela

Valid XHTML 1.1

Copyright © 2003. Pilana Drvopromet Zorić. Sva prava pridržana.